1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Appartementen NaarZeeland gesloten

Geachte gast,

Vanwege de wereldwijde uitbreiding van de pandemie van het coronavirus zijn de appartementen van NaarZeeland gesloten tot en met 10 mei 2020. 

U kunt gewoon reserveren voor een verblijf na 10 mei. Mocht de situatie onverhoopt anders zijn na deze datum, dan zijn wij coulant ten aanzien van gemaakte reserveringen.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@naarzeeland.nl 
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 118 – 58 22 06. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 
Graag tot snel!

Welkom bij naarZeeland!

NaarZeeland biedt u een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust in Domburg. Uitsluitend de beste appartementen zijn hier zorgvuldig voor u geselecteerd, zodat u optimaal kunt genieten van de gastvrijheid en de schoonheid van Zeeland.

Appartementen bij NaarZeeland

Het assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende typen appartementen. Ze zijn allemaal verschillend qua ligging, grootte en interieur. Maar toch hetzelfde in comfort en kwaliteit. De appartementen bieden accommodatie variërend voor twee tot zes personen.

Ligging NaarZeeland

Tijdens uw verblijf geniet u van de prachtige natuur of van culturele schatten. Na een heerlijke dag genieten van de omgeving kunt u zich terugtrekken in uw eigen appartement. Uw appartement ligt binnen een straal van 500 meter van het strand en centrum, sommige zelfs op steenworpafstand van het strand.

Namens het gehele team van naarZeeland wensen wij u nu alvast een fijn verblijf toe. Tot ziens in Domburg.

Appartementen
Appartementen
Beoordelingen
Beoordelingen
Fotogalerij
Fotogalerij