1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Praktische informatie

Uw verblijf begint bij de receptie van Hotel Bommeljé waar u de sleutels en informatie ontvangt voor een heerlijk verblijf in uw eigen appartement in Domburg.

 • Alle appartementen beschikken over gratis WiFi

 • In de periode van 01-07-2020 tot 15-09-2020 reserveren wij onze 4 persoonsaccommodaties met een minimum van 7 nachten. Indien er in deze periode een verblijf van minder nachten ontstaat, is dit natuurlijk ook mogelijk te boeken. Informeer telefonisch of per e-mail naar de mogelijkheden. 

 • Honden zijn in sommige appartementen -in overleg- toegestaan. Dit dient u bij de reserveringen worden vernoemd. De extra kosten bedragen € 10,00 per hond per nacht. Er is maximaal één hond per kamer toegestaan.

 • Inchecken doet u op de dag van aankomst bij de receptie van Hotel Bommeljé tussen 15.00 uur - 18.00 uur bij bij de receptie. Indien u later komt ontvangen wij graag een bericht vanu.

 • Uitchecken doet u op de dag van vertrek tussen 08.00 uur - 10.00 uur bij de receptie van Hotel Bommeljé.

 • De toeristenbelasting bedraagt € 1,30 per persoon per nacht. 

 • Voor alle appartementen is een parkeerplaats dicht in de buurt beschikbaar

 • Het ontbijtbuffet staat elke dag voor u klaar in Hotel Bommeljé tussen 8.30 uur - 11.00 uur.
  Het ontbijtbuffet staat elke dag voor u klaar tussen 8.30 uur - 11.00 uur in restaurant B tegen betaling van € 15,75 per volwassen persoon, € 9,00 per kind (2-12 jaar)

 • Er is 1 parkeerplaats per reservering inbegrepen

 • Indien wenselijk kunt u extra handdoeken bestellen.

 • Betaalmogelijkheden; cash, pin, mastercard, visacard en american express

 • Wij zien uit naar uw komst en maken uw accommodatie perfect in orde. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch iets niet geheel naar uw zin zijn dan vragen wij u dit direct en in ieder geval tijdens uw verblijf te melden zodat wij u nog tijdens uw verblijf van dienst kunnen zijn. Eventuele klachten die we ontvangen na uw vertrek kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

- Tot 14 dagen voor aankomstdatum kunt u kosteloos annuleren.

- Bij annulering binnen 14 dagen voor aankomstdatum wordt er 50%van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en gecharged via uw creditcard.

- Indien u niet komt opdagen (no-show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum betaalt u 100% van de totale reissom.

 

Ligging

Domburg: simpelweg de mooiste badplaats van Zeeland. Idyllisch, mondain. Prachtig brede stranden, schitterende duingebieden én magnifieke bossen. Haar rijke historie, de helende werking van het zeewater en de frisse zeelucht maken Domburg tot een heerlijke bestemming. Prachtig groen en bijzonder veel zonuren. Wist u dat Domburg het predicaat “heilzame zeebadplaats” mag hanteren? Dit predicaat wordt toegekend aan een badplaats indien de werking van het zeewater, het klimaat, en de bodemproducten heilzaam te noemen zijn.

Alle naarZeeland appartementen bevinden zich binnen een straal van 500 meter van het strand én het centrum.