1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Onze maatregelen

Vanaf 15 mei 2020 zijn de acoommodaties van NaarZeeland weer volledig geopend voor hotelgasten.

Deze nieuwe situatie vereist een aantal aanpassingen, waarbij wij ons houden aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en Veiligheidsregio Zeeland. Ondanks deze maatregelen, garanderen wij u nog steeds een gastvrij en fijn verblijf!

Maar het is in deze nieuwe tijd belangrijk onze gasten en medewerkers een plek te  bieden waar de veiligheid en gezondheid wordt gewaarborgd. Wij hebben hiervoor de volgende richtlijnen opgesteld.

Algemene richtlijnen voor gasten en medewerkers

  • Bij milde verkoudheidsklachten (niezen, hoesten, loopneus) of koorts vragen wij u en onze medewerkers thuis te blijven. Indien wij bij check-in constateren dat u verkoudheidsverschijnselen heeft, zullen wij u de toegang weigeren.
  • We houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en spreken elkaar hier op aan.
  • We wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen in de elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes die direct worden weggegooid.

Aanvullende maatregelen

  • Indien onze housekeeping of technische dienst in de accommodatie moet zijn, is dit alleen toegestaan als er niemand aanwezig is.
  • Voor onze schoonmaakprocedures verwijzen wij naar ons speciale schoonmaakprotocol.

Inchecken

  • U checkt in bij de receptie van Hotel Bommeljé.
  • Bij de receptie dient u 1,5 meter afstand te houden. Indien er teveel mensen aanwezig zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten.
  • Voor overnachtingen vragen wij u zoveel mogelijk vooraf te betalen, per pin of credit card contactloos te betalen. Wij accepteren geen contante betalingen.

Ontbijt
Bij een verblijf in één van de accommodaties van NaarZeeland is het mogelijk om elke ochtend te genieten van een heerlijk & vers ontbijt, zodat u de dag goed kunt beginnen. Voor €12,50 p.p. per dag wordt het ontbijtpakket met liefde voor u bereidt die we vervolgens bij u aan de deur leveren. De inhoud van het ontbijtpakket wisselt dagelijks en dient vooraf besteld te worden.

Bestellen?
Geef vóór 20:00 uur aan of u de volgende ochtend een ontbijtpakket wenst. Deze wordt dan 's ochtends tussen 8:00 en 9:00 uur bezorgd.
U kunt voor de bestelling contact opnemen met onze receptie: +31 (0)118 58 22 06.

Tips?
Wij doen onze uiterste best, maar mocht u nog tips voor ons hebben, dan staan wij daar zeker voor open! U kunt uw tips naar ons mailen.