1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurants

Zeeland heeft zoveel culinaire rijkdommen. Uit de zee en van het land, altijd spettervers. Zilte smaken, zoete heerlijkheden, ultiem genieten. Niet voor niets blinkt Zeeland uit in de Michelin gids met de meeste sterrenrestaurants per inwoner. Uiteraard staan er in de Zeeuwse restaurants veel regionale en mooie producten uit de Noordzee en de Oosterschelde op het menu. Een leuke manier om Zeeland te proeven is door aan te schuiven bij Restaurant Mezger of Brasserie de Walvis.

Restaurant Mezger, Domburg

Houdt u van luxe en uitgebreid tafelen, dan kunt u terecht bij Restaurant Mezger. Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van de Mezger Lodges. Alleen het beste is goed genoeg. Méér dan culinair genieten dus. Of u nu aanschuift voor een heerlijke lunch, à la carte wilt dineren of kiest voor de menu’s van de gepassioneerde chefs, al uw zintuigen worden hier verwend. Een puur pallet aan natuurlijke en betoverende smaken

Brasserie de Walvis, Zoutelande

Voor een smakelijk diner in Zoutelande schuift u aan bij Brasserie de Walvis, gelegen in het Beach Hotel. Puur en ongedwongen genieten. Chef-kok Sebastian Koenraads besteedt samen met zijn collega’s veel aandacht aan regionale- en seizoensgebonden ingrediënten. De gerechten die geserveerd worden in het restaurant komen bij voorkeur uit Zeeland, zijn van het Beter Leven keurmerk en worden smaakvol bereid.