1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Intens ontspannen gaat hier vanzelf

Op 1 kilometer (+-) meter afstand van uw appartement vindt u Mezger Lodges Wellness. De wellness is ook toegankelijk voor onze gasten. Vol comfort baadt u in luxe. Letterlijk én figuurlijk. Want, de bijzondere wellness met verwarmd zwembad maakt uw verblijf nog completer. Geniet van het Turks stoombad, sauna of een Hamnam-behandeling. Of maak gebruik van een heerlijke massage, yogales of schoonheidsbehandelingmet gebruik van kwalitatieve hoogstaande merken. Een weldaad voor lichaam en geest.

Mezger Lodges Wellness staat onder leiding van Milou Estelle van de Wal. Tijdens de wellness-behandelingen wordt er uitsluitend met het hoogstaande Italiaanse cosmeticamerk comfort zone gewerkt. “Onze behandelingen geven de gasten het gevoel dat je mag verwachten bij een verblijf aan Domburg: ontspanning en weldaad. De inrichting van de wellness straalt warmte en luxe uit en dat past bij de allure van Mezger Lodges”.

Toe aan een dagje ontspanning? Meer informatie over de toegang, behandelingen, faciliteiten en groepslessen leest u op de website van Mezger Lodges Wellness. Of laat u informeren bij de receptie.